Založ si blog

Rádio Očovan: Správy z domova

Vážená verejnosť, radi by sme vás informovali o najnovších udalostiach  v našej suverénnej domovine:

S platnosťou od 1.apríla 2024 sa Ministerstvo kultúry SR premenuje na Ministerstvo suverénnej propagandy SR a Ministerstvo vnútra SR  na Ministerstvo štátnej bezpečnosti SR. Pre súdruha kapitána Andreja bude s účinnosťou od 8. mája zriadené Ministerstvo pre rozvoj vzťahov s Ruskou federáciou, Čínou, Iránom a Severnou Kóreou. Pán súdruh Andrej sa pri tejto príležitosti nechal počuť, že plánuje navštíviť svojho dobrého priateľa Kima, pretože ho zaujíma, ako funguje podpora pracovných dovoleniek  v tejto roztomilej krajine.

Od dňa 1 apríla 2024 bude potrebné pána premiéra SR oslovovať titulom “Vaša suverénnosť”, prípadne “súdruh najvyšší suverén”.  

Pán kapitán Andrej, prepáčte, pán súdruh kapitán Andrej sa rozhodol zriadiť v Dúbravke hájik, v ktorom nechá vysadiť viacero semafórov. V prípade záujmu, každý vodič, ktorého polícia alebo štátna bezpečnosť  dokáže chytiť pri jazde pod vplyvom alkoholu alebo iných ommaných látok, a ktorý zároven nebude mať sufisicientné konexie,  bude môcť v tomto hájiku spolu so súdruhom kapitánom  suverénne zasadiť národný semafor podľa svojho výberu.  Samozrejmosťou budú národné farby svetiel týchto semaforov. Súčasťou tohto hájika bude lavička, na ktorej s trochou šťastia budete môcť zhliadnuť súdruha kapitána, ako hĺbavo a suverénne hľadí smerom na východ.

Premiér Slovenskej ľudovo-demorkatickej suverénnej Slovenskej republiky, Jeho suverénnosť Róbert Fico I. oznámil, že po dlhej a náročnej diskusii s Mao Ce Tungom a Vladom Leninom dospel k záveru, že politika štyroch svetových strán nie je zlúčiteľna s jeho vnútorným svetonázorom a nie je je v záujme suverénneho ľudu Slovenskej ľudovo-demokratickej republiky.  Bude iniciovať vystúpenie Slovenska z Európskej únie a zasadí sa o vstup Slovenska do Spoločenstva nezávislých štátov, časom aj do organizácie BRICS. V princípe je to hodnotová otázka. V štáte, kde zákony slúžia úzkej straníckej elite, a v ktorom absentujú kritické a objektívne média, sa omnoho ľahšie korum.., pardón, kumuluje kapitál. Na piedestál budú vyzdvihované alternatívne média, ktoré nám vďačne pomohla roky budovať Ruská federácia, za čo jej patrí naša úprimná vďaka. Veď slovanský brat za brata, však áno, to nie ako tam na Ukrajine alebo  v minulosti  v Poľsku, prečo tu vlastne Poľsko a Katynský les spomínam ?.  Súčasťou zmeny geopolitickej orientácie bude zmena názvu súverénnej Slovenskej ľudovo-demokratickej republiky na Slovakistan. Jeho suverénnosť mieni, že na častých rokovaniach s partnermi z Uzbekistanu, či Turkmenistanu sa takýto názov bude lepšie vynímať. Ako viackrát zdôraznil, pôjde o výsostne suverénne rozhodnutie Slovenska, ktoré v žiadnom prípade nebude satelitom USA, ale rovnocenným partnerom demokratických  a národne orientovaných štátov, ako sú Ruská federácia a Čína, ktoré presadzujú suverénnu národnú  politiku.

Následne vystúpil pán Tarabas a oznámil, že hlavným mestom Slovakistanu  sa stane Očová, pretože Bratislava je mestom plným liberálneho hriechu a príliš dobrej kávy, a tak bude zadarmo odstúpené Rakúsku. Kľudne nech sa volá zase Pressburg. Toto vyhlásenie dojalo pána kapitána Andreja, pretože si uvedomil, že bude musieť otvoriť ďalší semaforový hájik. Nech sa páči, najlepšie v Očovej.

Posledné vystúpenie patrilo súdružke Šimkovičovej. Oznámila, že Ministerstvo školstva SR skončí svoju činnosť v treťom semestri tohto školského roku. Slovakistan nepotrebuje vychovávať ľudí s kritickým myslením, ale alternatívnym. A najmä nepotrebuje objektívne právdu, pretože  je len jediná  suverénna alternatívna pravda, ktorá je doložená výskumami renomovaných odborníkov Ruskej akadémie vied, a o ktorej sa dozviete na renomovaných konšpiračných weboch. Slovakistan sa chystá prejsť na spoločenský model fungovania Severnej Kórei, ťakže zrušenie Ministerstva školstva SR bude prvým krokom na zosúladenie so severokórejským spoločenským modelom.

V ďalšom vydaní vás budeme informovať o tom, ako dopadla návšteva pani miništrantky, teda minsiterkyne ešte zatiaľ kultúry SR v Iráne. Témou návštevy má byť otázka feministického žurnalizmu a postavenie žien v spoločnosti.

Na záver sa s vami, vážení poslucháči,   rozlúčime s nasledovnou anekdotou, týkajúcej sa politiky štyroch svetových strán:

Jeho suverénnosť súdruh Róbert  a jeho blahorodie Vladimír Putin kráčaju po moste. Jeho suverénnosť sa bázlivo pozrie na svoj ideál a rieknie národným a suverénnym Hlasom: “Ale dupeme, čo ?”

Už len dodáme, že kedysi by sme boli bývali povedali aj “vážené poslucháčky”, ale takýto feministický prejav predsta v našom suverénnom a národne orientovanom rádiu tolerovať nebudeme. Veď svet patrí len národne orientovaným suverénnym mužom s hĺbavým pohľadom a svetonázorom pevne a navždy ukotvenom na jedine pravdivom alternatívnom svetonázore. Ľúčime sa s vami do najbližšieho vydania.

Sestrička nevzlykaj

11.03.2024

To nie sú bubáci Veď si už veľká To sú len Smeráci Prišli vo vládnych limuzínach. So slzou na viečku Hľadíme na seba Buď so mnou sestrička Bojím sa o Teba Na cestách kľukatých Sestrička v Martenskách. Prší a vonku sa zotmelo Toto volebné obdobie bude príliš dlhé Bolševikom sa Slovensko zachcelo Sestrička, zavrela si vrátka ? Sestrička, neplač Neplytvaj slzami [...]

Zo Súmračnej mráz ide

07.03.2024

V Kremli vládnu ganstri, oligarchovia a masový vrah Prekročili každej ľudskosti prah Že vraj brat za brata to Slovan zabíja Slovana Žiadna vláda, len propaganda Žiadni novinári, len papagáje Žiadna opozícia, len gulagy Zatiaľ Blanár Lavrova hľadá Veď čo.. Vrana k vrane sadá…

Najväčšie auto na svete

11.02.2024

Fico má najväčšie auto na svete. Sedadlo má v Bratislave a volant v Moskve.

Žiaci / Telesná výchova / Telocvik /

Kto zvráti národnú tragédiu? Chýbajú učitelia fyziky aj informatiky, niektoré školy neodbornosť zamlčiavajú

12.05.2024 05:00

Kto bude učiť slovenské deti? Problém sa prehĺbi po roku 2025, upozorňujú odborníci.

Mosta SNP

Pre otvárací koncert festivalu Starmus polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v Bratislave

11.05.2024 21:40

Počas oboch dní bude večer most SNP obojsmerne uzatvorený pre autá, prejazdný bude len pre MHD.

čaputová, černihiv, ukrajina

Čaputová navštívila ukrajinskú Černihivskú oblasť, vyzdvihla pomoc Slovenska

11.05.2024 21:03

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová pokračovala v sobotu vo svojej rozlúčkovej ceste po Ukrajine.

polícia

Polícia obvinila v prípade mŕtveho muža na Orave 59-ročného muža z vraždy

11.05.2024 19:54

Obvinený muž mal v rodinnom dome v Námestove po predchádzajúcom vzájomnom konflikte bodnúť do oblasti hrudníka 56-ročného muža.

petronius

Veritas Vincit

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 17833x
Priemerná čítanosť článkov: 991x

Autor blogu

Kategórie